Fietsverhuur

Fietsverhuur in Elspeet

Verblijft u een dag of een paar dagen in Elspeet en wilt u een van de nieuwste fietsen huren, dan kunt u eenvoudig online of telefonisch reserveren. Wij zorgen dat de fiets op de afgesproken datum netjes voor u klaarstaat.

Fietsverhuur bij Veluwe Hotel Stakenberg

Verblijft u in Hotel Stakenberg en wilt u graag fietsen, dan kunt u online, telefonisch of bij het hotel een fiets reserveren, die wij bij het hotel afleveren. De fiets wordt bij vertrek weer door ons opgehaald. Zo hoeft u zich tijdens uw verblijf in Elspeet nergens zorgen over te maken. Zo kunt u lekker genieten van uw vakantie.

Fietsverhuur in Vierhouten

Wilt u fietsen huren in Vierhouten, Reserveer ze dan bij Vlijm Auto’s & Fietsen. Bent u op vakantie in Vierhouten en wilt u een fiets bij uw vakantiehuis of camping, dan kunnen wij deze tegen meerprijs bezorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie en de prachtige Veluwe verkennen. Onze fietsen zijn eenvoudig online en telefonisch te reserveren.

Fietsverhuur in Nunspeet

Bent u in Nunspeet op vakantie en wilt u fietsen tijdens uw verblijf, reserveer dan online of telefonisch een fiets. Wij brengen hem naar u toe! Tegen een kleine vergoeding kunnen de fietsen bij uw vakantiehuis worden afgeleverd en bij vertrek weer worden opgehaald.