Nieuwsberichten

Vlijm Auto’s & Fietsen: nu ook dealer van Retelli e-scooters

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij nu dealer zijn van Retelli elektrische scooters. Deze scooters combineren duurzaamheid met een eerlijke prijs en geweldig rijcomfort. Al onze elektronische voertuigen hebben een hoge bouwkwaliteit en een stijlvol ontwerp. Dit maakt iedere e-scooter uit ons assortiment een genot om naar te kijken en om mee te rijden.

In onze webshop en winkel bieden wij een breed scala aan elektrische voertuigen aan, waaronder e-scooters, e-choppers en zelfs e-tricycles. Of je nu op zoek bent naar een scooter voor stadsverkeer of voor off-road gebruik, wij hebben iets voor iedereen. Onze scooters met brede banden zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt rijden op ieder wegdek.

Naast particuliere gebruikers, bieden wij ook oplossingen aan voor zakelijke klanten. Zo bieden wij bijvoorbeeld elektrische bezorgscooters aan die je kunt inzetten voor jouw onderneming. Of je nu een kleine bezorgdienst hebt of een groot bedrijf, wij hebben een scooter die aan jouw wensen voldoet.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Retelli e-scooters een geweldige aanvulling zijn op ons bestaande assortiment en wij zijn verheugd om deze aan onze klanten te kunnen aanbieden. Bezoek onze webshop of onze winkel in Elspeet voor meer informatie en om een testrit te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *