[us_image image=”18″]

Onderhoud

Ook voor onderhoud of reparatie bent u bij Vlijm Auto’s aan het juiste adres, in onze werkplaats kunnen alle merken bij ons terecht. Bij ons is uw auto in goede handen voor grote beurt, kleine beurt, APK, aircoservice of ander onderhoud.

Omdat de autobranche voortdurend in beweging is, worden door ons regelmatig cursussen gevolgd. Hierdoor zijn wij ook in staat de nieuwste generatie auto’s tot in de puntjes te verzorgen. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste apparatuur wordt bij Vlijm Auto’s snel en efficiënt gewerkt. Dit scheelt aanzienlijk in het werkplaatstarief, dat al veel lager is dan bij de officiële merkdealers.

Uw auto verdient de beste zorg, tegen een normale prijs. In tegenstelling tot de officiële dealer betaalt u bij Vlijm Auto’s geen hoge overheadkosten.

Onze wachttijden zijn kort: vaak is het ‘vandaag gebeld, morgen klaar’. Zo bent u niet alleen goedkoper uit, maar ook sneller geholpen!

Wij bieden u complete service aan voor uw auto:

– Onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s
– Onderhoud en reparatie aan bedrijfsauto’s
– Apk-keuringsstation (benzine en diesel)
– Volledige aircodiagnose, reparatie en service
– Complete schadeafwikkeling

De werkzaamheden die wij uitvoeren, zullen uitsluitend plaatsvinden na toestemming van de klant. Bij deze werkzaamheden geven wij op een heldere wijze aan, waar ons advies naar uitgaat. De montages binnen ons bedrijf worden uitgevoerd volgens de opgegeven fabrieksspecificaties. Nadat alles in overleg is uitgevoerd, zal u ten slotte een duidelijk gespecifeerde rekening worden gefactureerd.

De werkplaats is te bereiken op telefoonnummer 0577491202 of via de mail: info@vlijmelspeet.nl.