MET PLEZIER OP DE FIETS! ZONDER ZORGEN OF GEDOE

Van huis naar werk, even de stad in voor een boodschap of genieten van de prachtige natuur. Het maakt niet uit waar je fietst. Elke tocht op je elektrische fiets voelt fijn en ontspannen. Tegelijkertijd is het goed voor je gezondheid en de wereld om je heen. Met (private) lease van Vlijm Auto’s & Fietsen blijf je genieten. Voor een vast, betaalbaar bedrag per maand heb je de meest comfortabele (elektrische) fiets. Plus je profiteert van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie. Heerlijk fietsen zonder zorgen!

Comfortabel en ontspannen fietsen op een nieuwe (elektrische) fiets tegen een vriendelijke prijs. Een overzichtelijk maandelijks leasebedrag* waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Een zeer uitgebreid servicepakket, met bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Pechhulp in de EU, mocht dat nodig zijn. En kan je via je werkgever of als zelfstandige via je onderneming leasen, dan biedt dat aantrekkelijke fiscale voordelen.

DE VOORDELEN VAN LEASEN

KOPEN? OF LIEVER LEASEN

Waarschijnlijk ben je gewend om bij een grote aanschaf als een elektrische fiets gewoon te kopen. Dat betekent een flinke uitgave en zo’n fiets vraagt om specialistisch en regelmatig onderhoud. Hoe hoog die onderhoudskosten uitpakken, is op voorhand lastig in te schatten.

Het voordeel van leasen is dat je die aanvankelijke grote investering in 1 keer niet hoeft te doen als je leaset. De kosten die volgen zijn helder en uitgedrukt in een overzichtelijk bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook alle kosten voor onderhoud, garantie, pechhulp onderweg, verzekering bij schade en diefstal. Herinneringen voor een onderhoudsafspraak ontvangt je gewoon via de mail en is er iets aan de hand met de fiets? Dan breng je gewoon de fiets bij ons voor vakkundige reparatie. En dan is er nog het belastingvoordeel dat bij zakelijk leasen kan horen als je hier afspraken met je werkgever over maakt. Netto kan de zakelijke leasefiets wel heel erg voordelig uitpakken. Al met al is leasen dus meer dan het overwegen waard.

-15%
€ 44,00 p.m.
Vanaf:  749,00 636,35
-15%
€ 41,00 p.m.
Vanaf:  649,00 551,65
-15%
€ 44,00 p.m.
Uitverkocht
Vanaf:  749,00 636,35
-15%
€ 45,00 p.m.
Vanaf:  799,00 679,15
Bekijk hier alle leasefietsen