Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

KTM mountainbike

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

In onze winkel in Elspeet vind je de perfecte KTM mountainbike die jouw prestaties in de heuvels naar ongekende hoogte brengt. Of het nu gaat om een spiksplinternieuwe fiets of een tweedehands model: we bieden het allebei. De mountainbikes vind je terug in verschillende maten en met elk eigen specificaties. De sportieve look en opvallende kleur zorgen ervoor dat jij opvalt tussen alle anderen op het parcours.

Heb je interesse in onze fietsen?

Probeer zelf een KTM mountainbike

Heb je nog geen idee welke KTM mountainbike het best bij jou past? De fietsen staan altijd rijklaar in onze fietsenwinkel nabij Uddel, zodat je deze kunt testen en eventueel direct kunt kopen en meenemen. Maak een rondje op verschillende mountainbikes en ontdek welke tweewieler jou het best ligt. In onze webshop en winkel vind je ook mountainbikes van andere merken die je evengoed kunt uitproberen. Stap op de fiets en ervaar onze topmerken voordat je een beslissing neemt.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Koop een KTM mountainbike

Onze naam Vlijm doet de prijzen eer aan; vlijmscherp! In onze winkel in Elspeet vind je de meest exclusieve topmerken voor een vlijmscherpe prijs. Bekijk het totale aanbod in onze webshop of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om je te voorzien van advies op maat, zodat jij de perfecte fiets vind in jouw zoektocht. Heb je al een mountainbike, maar is deze stuk gegaan? Ook dan kom je bij ons langs. Wij zijn namelijk dé fietsenmaker van Elspeet en omgeving en staan graag voor je klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vlijmelspeet.nl of bel naar 0577-491202.

Heb je opmerkingen of vragen?