KTM Mountainbike

KTM Mountainbike in Elspeet

In onze winkel in Elspeet vind je de perfecte KTM mountainbike die jouw prestaties in de heuvels naar ongekende hoogte brengt. Of het nu gaat om een spiksplinternieuwe fiets of een tweedehands model: we bieden het allebei. De mountainbikes vind je terug in verschillende maten en met elk eigen specificaties. De sportieve look en opvallende kleur zorgen ervoor dat jij opvalt tussen alle anderen op het parcours.

✔ Ook tweedehands fietsen
✔ Testronde mogelijk
✔ Met garantie

Probeer zelf een KTM Mountainbike

Heb je nog geen idee welke KTM mountainbike het best bij jou past? De fietsen staan altijd rijklaar in onze winkel vlakbij Uddel, zodat je deze kunt testen en eventueel kopen en meenemen. Maak een rondje op verschillende mountainbikes en ontdek welke tweewieler jou het best ligt. In onze webshop en winkel vind je ook andere merken met mountainbikes die je evengoed kunt uitproberen. Stap op de fiets en ervaar onze topmerken voordat je een beslissing neemt.

Koop een KTM Mountainbike

Onze naam doet de prijzen eer aan; vlijmscherp! In onze winkel in Elspeet vind je de meeste exclusieve topmerken voor een vlijmscherpe prijs. Naast de mountainbikes, verkopen we ook gebruikte elektrische fietsen. Bekijk het totaal aanbod in onze webshop of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om je te voorzien van advies op maat zodat jij de perfecte fiets vind in jouw zoektocht. Op welke mountainbike rijd jij weg? Neem voor meer informatie contact op via info@vlijmelspeet.nl of bel naar 0577-491202.