In onze winkel in Elspeet kun je eenvoudig een rijklare KTM e-bike kopen. We beschikken over een ruim aanbod KTM e-bikes en andere modellen. Ook kinderfietsen, stadsfietsen en mountainbikes behoren tot ons assortiment. Bekijk ons ruime aanbod online of neem een kijkje in onze winkel.
Bekijk ons aanbod fietsen

✔ Ook tweedehands fietsen

✔ Testronde mogelijk

✔ Met garantie

De KTM e-bike uit ons assortiment kopen

De KTM e-bike is een populaire elektrische fiets. Je vind deze fiets terug in onze winkel en webshop. Met het sportieve uiterlijk maak jij grote indruk op je medeweggebruikers. Het stoere karakter van de fiets zorgt ervoor dat jij het begrip ‘elektrisch’ een nieuwe dimensie geeft. We verkopen de KTM e-bike in verschillende modellen met geheel eigen specificaties. Ook voor andere modellen biedt onze winkel een passend antwoord.

Kom langs in de winkel of koop de KTM e-bike online

Je bent van harte welkom om één van onze fietsen eerst uit te proberen in Elspeet. Zo ontdek jij welke fiets het best bij jou past. Alle modellen staan rijklaar, dus je rijdt er na aankoop zo op weg. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen om een KTM e-bike te kopen? Bekijk en bestel het aanbod heel gemakkelijk in onze webshop. Voor meer informatie of bij vragen kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bellen naar 0577-491202.