Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag  gesloten

KTM e-bike kopen

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

In onze winkel in Elspeet kun je eenvoudig een rijklare KTM e-bike kopen. We beschikken over een ruim aanbod KTM e-bikes en andere modellen. Ook kinderfietsen, stadsfietsen en mountainbikes behoren tot ons assortiment. Bekijk ons ruime aanbod online of neem een kijkje in onze winkel.

Heb je interesse in onze fietsen?

Een KTM e-bike met een sportief uiterlijk kopen

De KTM e-bike is een populaire elektrische fiets. Je vindt deze fiets terug in onze winkel en webshop. Met het sportieve uiterlijk maak jij grote indruk op je medeweggebruikers. Het stoere karakter van de fiets zorgt ervoor dat jij het begrip ‘elektrisch’ een nieuwe dimensie geeft. We verkopen de KTM e-bike in verschillende modellen met geheel eigen specificaties. Ook wanneer je een ander type fiets wilt kopen in Elspeet kun je bij ons uitstekend terecht.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Kom langs in de winkel of koop de KTM e-bike online

Je bent van harte welkom om één van onze fietsen eerst uit te proberen in Elspeet. Zo ontdek jij welke fiets het best bij jou past. Alle modellen staan rijklaar, dus je rijdt er na aankoop zo op weg. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen om een KTM e-bike te kopen? Bekijk het aanbod dan in onze webshop. Voor meer informatie of bij vragen neem je contact met ons op via info@vlijmelspeet.nl of door te bellen naar 0577-491202.

Heb je opmerkingen of vragen?