Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Herenfiets Sparta Marathon

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Wanneer je op zoek bent naar een herenfiets, is een Sparta Marathon altijd een goede keuze. De fietsen van dit merk en dit type zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. Wanneer je over dit type herenfiets beschikt, is de kans groot dat je steeds vaker de auto links laat staan en de fiets pakt. Met de Sparta Marathon kom je immers snel op je bestemming aan.

Heb je interesse in onze fietsen?

Een goede herenfiets zoals de Sparta Marathon bestellen

In onze fietsenwinkel in Elspeet hebben we regelmatig een Sparta Marathon of een vergelijkbare herenfiets te koop staan. Ben je benieuwd naar ons huidige aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons langskomen als je een fiets wilt kopen in Elspeet. Onze medewerkers staan je dan graag bij met advies op maat. Samen zoeken we de fiets uit die het best bij jou past, ongeacht of dat nu de Sparta Marathon is of misschien wel de Gazelle Orange voor heren.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Kies jouw nieuwe fiets eenvoudig uit

Wanneer je een nieuwe herenfiets zoekt en je interesse hebt in een fiets als de Sparta Marathon, dan kun je uitstekend terecht bij Vlijm. Of je nu online jouw nieuwe fiets uitzoekt of liever een bezoek brengt aan onze fietsenwinkel; alles is mogelijk. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0577-491202 of een e-mail te sturen naar info@vlijmelspeet.nl.

Heb je opmerkingen of vragen?