Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Gazelle Orange voor heren

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets en lijkt de Gazelle Orange voor heren je wel wat? Dan is Vlijm in Elspeet de fietsenwinkel waar je het best heen kunt gaan. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen, waar de Gazelle Orange voor heren ook zeker bij hoort. Onze fietsen zijn bovendien altijd rijklaar. Als je bij ons je fiets koopt, kun je hem dus direct meenemen.

Heb je interesse in onze fietsen?

Waarom een Gazelle Orange voor heren de juiste keuze is

De Gazelle Orange is een van de meest populaire fietsen van dit merk en dat heeft waarschijnlijk te maken met het hoge comfort en het gebruiksgemak van de fiets. Wie dagelijks gebruikmaakt van zijn tweewieler, maakt een goede keuze door voor deze fiets te kiezen. De fiets stimuleert een comfortabele en rechte zithouding en vergemakkelijkt het op- en afstappen door de lage instap. Bovendien worden oneffenheden in het wegdek voor je opgevangen.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Bezoek onze fietsenwinkel en vraag om advies

Is jouw interesse in de Gazelle Orange voor heren nog groter geworden? Kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel in Elspeet en ontdek welke fietsen wij te koop hebben staan. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk advies. Ook wanneer een Sparta Marathon of een KTM e-bike beter bij je past, zullen ze dat zeggen. Je kunt bij Vlijm in Elspeet dus rekenen op eerlijk advies op maat. Heb je vragen? Bel dan naar 0577-491202 of stuur een e-mail naar info@vlijmelspeet.nl.

Heb je opmerkingen of vragen?