Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Bezoek onze garage in Elspeet

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Heb je een auto en ben je op zoek naar een betrouwbare garage in Elspeet of omgeving? Zoek dan niet verder en maak een afspraak bij Vlijm! Wij zijn inmiddels al meer dan vijftig jaar een vertrouwde naam in de fiets- en autobranche, waardoor je ervan verzekerd bent dat je bij ons aan het juiste adres bent. Moet jouw auto gerepareerd of onderhouden worden? Ons personeel staat graag voor je klaar!

Heb je interesse in onze fietsen?

Ook je fiets is welkom in onze garage in Elspeet

We repareren en onderhouden niet alleen auto’s, maar ook fietsen. Elk merk auto en elk merk fiets is bij ons in goede handen. Heb je bijvoorbeeld een herenfiets Sparta Marathon die je bij onze fietsenmaker in Elspeet wilt brengen voor reparatie? Dan kun je ervan uitgaan dat je jouw fiets binnen de kortste keren weer rijklaar terugkrijgt. Wij bieden snelle service zonder lange wachttijden, waardoor je snel weer de weg op kunt met jouw fiets of auto.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Maak online een afspraak

Wil je graag een afspraak maken voor jouw fiets of auto in onze garage in Elspeet? Doe dit dan eenvoudig online of neem contact met ons op door te bellen naar 0577-491202 of een e-mail te sturen naar info@vlijmelspeet.nl. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in onze garage in Elspeet!

Heb je opmerkingen of vragen?