Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Vierhouten met een ruim aanbod? Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel in het nabij liggende Elspeet. Hier kun je terecht voor het kopen en huren van fietsen, reparatie en onderhoud of advies op maat. Al onze fietsen staan rijklaar. Ben je tevreden over je nieuwe fiets, dan neem je deze meteen mee. Wel zo snel en makkelijk!

Een fiets kopen, huren en laten maken in onze winkel in de omgeving van Vierhouten

Je koopt of huurt een fiets heel eenvoudig in onze fietsenwinkel in Elspeet, vlakbij Vierhouten. We beschikken over een ruim aanbod fietsen, voor jong en oud en zowel elektrisch als niet-elektrisch. Maar wist je dat je je fiets ook kunt laten maken bij de fietsenmaker in onze winkel in Elspeet. Onze fietsenmaker vind je op slechts twintig minuten fietsen van Vierhouten.

Bekijk ons aanbod fietsen

✔ Ook tweedehands fietsen

✔ Testronde mogelijk

✔ Met garantie

Fietsen die tegen een stootje kunnen

De fietsenmaker in onze fietsenwinkel in Elspeet, direct in de omgeving van Vierhouten, repareert met gemak elk type fiets. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een fiets kopen die bestendig is tegen een stootje. Wat dacht je van onze KTM mountainbikes? Een stoere fiets die voldoet aan al je verwachtingen bij een mountainbike. Bekijk alle soorten mountainbikes uit ons assortiment heel gemakkelijk online of kom eens langs in de winkel.

Kom langs in onze winkel

Kom voor reparatie of onderhoud langs bij de fietsenmaker in onze fietsenwinkel in de buurt van Vierhouten. Ons team beschikt over de nodige expertise om problemen met je fiets vakkundig op te lossen. Bekijk online wat we voor je kunnen betekenen of kom langs in de winkel. Voor meer informatie of bij vragen kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bel je naar 0577-491202.