Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Fietsenwinkel in omgeving van Uddel

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Kom langs in onze fietsenwinkel in Elspeet, vlak bij Uddel, als je op zoek bent naar een wielerzaak met een uitgebreid en divers aanbod aan fietsen. Ons personeel in de fietsenwinkel helpt jou bij het vinden van een geschikte fiets. Ook het huren, repareren of onderhouden van fietsen is mogelijk in onze winkel. Kom eens langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je interesse in onze fietsen?

Uitgebreid aanbod in onze fietsenwinkel vlak bij Uddel

In onze fietsenwinkel nabij Speuld en Uddel kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod aan fietsen. Wat dacht je van eerste- en tweedehands fietsen, kinderfietsen en stadsfietsen? Ook de sportievere modellen vind je terug in onze fietsenwinkel in Elspeet, in de omgeving van Uddel. Naast het kopen van een fiets, kun je ook fietsen huren bij Vlijm. Voor welke fiets kies jij? Maak vandaag nog de keuze uit ons ruime assortiment!

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Bezoek de winkel voor de juiste hulp

Een geschikte fiets vinden is zo makkelijk nog niet. De keuze is reuze en elk model heeft zo zijn eigen specificaties en voordelen. Kom daarom eens langs in onze fietsenwinkel op een kwartiertje fietsen van Uddel. Ons personeel adviseert welke fiets het best bij jouw wensen past. Wellicht wordt het wel de herenfiets Sparta Marathon of een Gazelle Orange voor heren. Wij zoeken dit graag met je uit. Bekijk online welke diensten je nog meer van ons kunt verwachten. Bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op door te mailen naar info@vlijmelspeet.nl of te bellen naar 0577-491202.

Heb je opmerkingen of vragen?