Kom langs in onze fietsenwinkel in Elspeet, vlak bij Uddel, als je op zoek bent naar een wielerzaak met een uitgebreid en divers aanbod aan fietsen. Ons personeel in de fietsenwinkel helpt jou bij het vinden van een geschikte fiets. Ook het huren, repareren of onderhouden van fietsen is mogelijk in onze winkel. Kom eens langs en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Uitgebreid aanbod in onze fietsenwinkel vlak bij Uddel

In onze wielerzaak kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod fietsen. Wat dacht je van eerste- en tweedehands fietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. Ook de sportievere modellen vind je terug in onze fietsenwinkel in Elspeet, in de omgeving van Uddel. Naast het kopen van een fiets, kun je ook fietsen huren bij Vlijm. Voor welke huurfiets kies jij?

Bekijk ons aanbod fietsen

✔ Ook tweedehands fietsen

✔ Testronde mogelijk

✔ Met garantie

Bezoek de winkel voor de juiste hulp

Een geschikte fiets vinden is zo makkelijk nog niet. De keuze is reuze en elk model heeft zo zijn eigen specificaties en voordelen. Kom daarom eens langs in onze fietsenwinkel op een kwartiertje fietsen van Uddel. Ons personeel adviseert welke fiets het best bij jouw wensen past. Bekijk ook heel gemakkelijk online welke diensten je nog meer van ons kunt verwachten. Ook voor vragen of meer informatie kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bel je naar 0577-491202.