In onze fietsenwinkel in Elspeet in de omgeving van Speuld vind je de meeste fietsmerken. Van mountainbikes en stadsfietsen, tot elektrische fietsen en kinderfietsen. Ons uiteenlopend aanbod vind je terug in de webshop, waar ook onze huurfietsen en tweedehands fietsen tentoongesteld staan.
Bekijk ons aanbod fietsen

✔ Ook tweedehands fietsen

✔ Testronde mogelijk

✔ Met garantie

Laat je fiets maken bij onze fietsenwinkel in Speuld

Heb je een kapotte fiets? Geen probleem! Laat je fiets eenvoudig en snel maken bij onze fietsenwinkel in Speuld. Ook voor onderhoud is je fiets bij ons in goede handen. Heb je problemen met de elektrische fiets? Ook die kunnen we gewoon maken. Heb je geen fiets? In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid aanbod met fietsen, zoals:

  • Moederfietsen
  • Oma-fietsen
  • Kinderfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Mountainbikes

Huur een fiets in onze fietsenwinkel

Naast het repareren en onderhouden van je fiets in onze fietsenwinkel in Elspeet, vlakbij Speuld, kun je ook fietsen huren. Dit is ideaal voor toeristen en dagjesmensen die de omgeving per fiets willen verkennen. Voor degene die het liefst met enig tempo door de omgeving willen crossen, bieden we elektrische huurfietsen aan. Ga je op pad met je kleine kinderen? Huur dan een bakfiets. Onze fietsen kun je per dag en per week huren. De prijzen verschillen per seizoen. Verken jij ook de omgeving op een van onze huurfietsen? Bekijk de prijzen van onze huurfietsen in de webshop of kom langs in de winkel. Voor meer informatie of bij vragen kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bel je naar 0577-491202.