Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag  gesloten

Fietsenwinkel in omgeving Speuld

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

In onze fietsenwinkel in Elspeet, in de omgeving van Speuld, vind je de meeste fietsmerken. Van mountainbikes en stadsfietsen, tot elektrische fietsen en kinderfietsen. Ons uiteenlopend aanbod vind je terug in de webshop, waar ook onze huurfietsen en tweedehands fietsen tentoongesteld staan.

Heb je interesse in onze fietsen?

Laat je fiets maken bij onze fietsenwinkel in de buurt van Speuld

Heb je een kapotte fiets? Geen probleem! Laat je fiets eenvoudig en snel maken bij onze fietsenwinkel in de buurt van Speuld. Ook voor onderhoud is je fiets bij Vlijm in goede handen. Heb je problemen met je elektrische fiets? Ook die kunnen we gewoon voor je maken. Heb je geen fiets? In onze fietsenwinkel nabij Nunspeet vind je een uitgebreid aanbod met fietsen, zoals:

  • Moederfietsen
  • Oma-fietsen
  • Kinderfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Mountainbikes
vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Huur een fiets in onze fietsenwinkel

Naast het repareren en onderhouden van je fiets in onze fietsenwinkel in Elspeet, vlakbij Speuld, kun je ook fietsen huren. Dit is ideaal voor toeristen en dagjesmensen die de omgeving per fiets willen verkennen. Voor degenen die het liefst met enig tempo door de omgeving willen crossen, bieden we elektrische huurfietsen aan. Ga je op pad met je kleine kinderen? Huur dan een bakfiets. Onze fietsen kun je per dag en per week huren. De prijzen verschillen per seizoen. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie of bij vragen. Je bereikt ons door te mailen naar info@vlijmelspeet.nl of door te bellen naar 0577-491202.

Heb je opmerkingen of vragen?