Fietsenwinkel vlak bij Nunspeet

Onze fietsenwinkel in Elspeet, vlak bij Nunspeet, beschikt over een ruim aanbod fietsen. Van stadsfietsen en kinderfietsen, tot aan e-bikes en mountainbikes: voor elke soort fietser hebben we een geschikte fiets in de winkel. Ook allerlei tweedehandsfietsen en huurfietsen vind je terug in onze shop. Al onze fietsen staan rijklaar, dus je rijdt er meteen op weg na aankoop!

Bezoek ook de fietsenmaker in onze fietsenwinkel nabij Nunspeet

Uiteraard ben je in onze winkel op zoek naar een nieuwe fiets. Maar wat als je al een fiets hebt die stuk is? Bezoek dan onze fietsenmaker in de fietsenwinkel in Elspeet. Ons team beschikt over de expertise om jouw fiets weer helemaal in orde te maken. Ook voor onderhoud is jouw fiets in onze werkplaats op de goede plek. Is je fiets niet meer te redden? Onze fietsenwinkel, in de buurt van Nunspeet en Speuld, beschikt over een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen. Bekijk heel gemakkelijk online wat we voor jouw fiets kunnen betekenen of kom langs in de winkel.

✔ Ook tweedehands fietsen
✔ Testronde mogelijk
✔ Met garantie

Huur een fiets voor een dagje uit

Huur een fiets uit onze fietsenwinkel om de omgeving van Nunspeet te verkennen. De verschillende omliggende plaatsen bieden genoeg cultuur en entertainment om de dagen mee door te komen. De plaatsjes Speuld, Vierhout en Uddel liggen op fietsafstand en zijn absoluut de moeite waard om te bezichtigen. Alle huurfietsen worden om het jaar vernieuwd, zodat jouw fiets altijd de beste kwaliteit heeft en gloednieuw is. Is je huurfiets toch stuk? Breng de fiets dan langs bij onze fietsenmaker.

Kom langs in de winkel

Wil je advies van één van onze medewerkers uit de fietsenwinkel en ben je in de buurt van Nunspeet, kom dan gewoon een langs. We helpen je graag verder. Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen? Bekijk dan heel gemakkelijk online wat Vlijm voor jou kan betekenen. Ook voor vragen of meer informatie kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bel je naar 0577-491202.