Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Een fiets kopen in Elspeet

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Ben je van plan om een elektrische fiets te huren in de omgeving van Elspeet en Vierhouten? Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel voor een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Vlijm biedt de nieuwste modellen Wie een fiets wil kopen in de omgeving van Elspeet, Nunspeet en Uddel is van harte welkom bij Vlijm. Wij zijn al meer dan vijftig jaar een vertrouwde naam in de fietsbranche en kunnen jou dan ook van het beste persoonlijke advies voorzien wanneer je op zoek bent naar een fiets. We verwelkomen je graag in onze winkel in Elspeet, vlak bij Nunspeet en Uddel, als je een hoogwaardige fiets wilt kopen voor jezelf of iemand anders. Al onze tweewielers zijn bovendien rijklaar, zodat je ze direct na aankoop mee kunt nemen. Zo rijd jij binnen de kortste keren al op jouw nieuwe fiets!aan, waardoor je altijd onbezorgd op je net gehuurde fiets stapt. Waar wacht je dus nog op?

Heb je interesse in onze fietsen?

Welke fiets ga jij kopen in onze winkel in Elspeet?

Onze fietsenwinkel beschikt over een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige fietsen. We zijn dan ook trotse dealer van de topmerken KTM, Qwic, Batavus, Sparta en Burgers. Wanneer je een fiets wilt kopen van een van deze merken, moet je dus bij Vlijm in Elspeet zijn, niet ver van Nunspeet en Uddel. We hebben zowel heren- als damesfietsen, maar ook kinderfietsen, e-bikes en tweedehands fietsen. De kans dat je bij ons een fiets vindt die aan al je behoeften voldoet, is dus aanzienlijk groot. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je mee te helpen met uitkiezen. Wellicht is een KTM mountainbike wel iets voor jou? Of wat dacht je van een Gazelle Orange? Je komt er snel achter welke fiets je het best kunt kopen als je onze fietsenzaak in Elspeet, vlak bij Nunspeet en Uddel, bezoekt.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Ontdek ons aanbod alvast online

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan fietsen en kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? Neem dan online alvast een kijkje in onze winkel en ontdek welke fietsen we momenteel te koop hebben staan. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0577-491202 of een e-mail te sturen naar info@vlijmelspeet.nl.

Heb je opmerkingen of vragen?