Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Fiets huren in Elspeet

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Wil je een fiets huren in de buurt van Elspeet? Bezoek dan onze fietsenwinkel, waar je de keuze hebt uit verschillende soorten fietsen. Van bakfietsen en stadfietsen tot aan e-bikes: onze winkel biedt het allemaal. Ook worden onze huurfietsen om het jaar vervangen, zodat je altijd met een nieuwe en goede huurfiets de weg opgaat. Kom langs in onze winkel in Elspeet, vlak bij Uddel, voor fietsverhuur van hoogwaardige kwaliteit.

Heb je interesse in onze fietsen?

Een fiets huren in Elspeet om de omgeving te verkennen

Door een fiets te huren bij onze fietsverhuur in Elspeet, kun je de Veluwe én nabij liggende plaatsen als Uddel, Harderwijk en Vierhouten perfect verkennen. De omgeving is glooiend en bosrijk en biedt diverse prachtige fietsroutes. Heb je moeite met het glooiende landschap? Bekijk dan ons aanbod aan elektrische fietsen die je kunt huren. Onze elektrische fietsen zorgen ervoor dat jij met elk gemak tegen de helling op fietst. Heb je kleine kinderen die ook mee gaan? Huur dan een bakfiets en zet de kinderen heel eenvoudig voorin. Je kunt in onze winkel natuurlijk ook gewoon elektrische fietsen kopen. Zowel eerste- als tweedehands.

De Veluwe bezichtigen vanaf de mountainbike

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en met haar hoogteverschillen ideaal voor fietsers die het gebied per mountainbike willen verkennen. Het natuurgebied beschikt over meer dan 100 kilometer aan mountainbike-routes. Kom daarom langs in onze winkel en bekijk het aanbod aan mountainbikes. Ideaal als je een stoerdere fiets wilt huren of kopen om de omgeving van Elspeet te verkennen. Kom dus langs in onze fietsenwinkel vlak bij Uddel als je interesse hebt in fietsverhuur in Elspeet en de rest van deze regio.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Meer dan alleen een fiets huren in onze winkel in Elspeet

Wie meer dan alleen een fiets wil huren in Elspeet, gaat naar Vlijm, dé fietsenwinkel in regio Vierhouten. Je kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent je fiets. Heeft je fiets onderhoud nodig of is deze stuk? Kom dan een langs bij onze fietsenmaker in de werkplaats. Hier worden al je fietsproblemen vakkundig en met veel expertise behandeld en opgelost.

Heb je opmerkingen of vragen?

Andere bezienswaardigheden bezichtigen op de fiets

Wie de hotspots van de Veluwe wil verkennen door een fiets te huren, is bij Vlijm in Elspeet aan het juiste adres. Onze fietsverhuur in Elspeet, in de omgeving van Uddel, voorziet jou van een fiets waarmee je langs Paleis Het Loo en het Kröller-Möller Museum fietst. Wel zo leuk! Bekijk onze huurprijzen online of kom eens langs in de winkel voor de mogelijkheden. Voor meer informatie of bij vragen neem je contact met ons op door te mailen naar info@vlijmelspeet.nl of te bellen naar 0577-491202.