Fiets huren in Elspeet

Wil je een fiets huren in de buurt van Elspeet? Onze winkel heeft verschillende fietsen die je kunt huren in de omgeving van Harderwijk en Vierhouten. Van bakfietsen en stadsfietsen tot aan e-bikes: onze winkel biedt het allemaal. Ook worden onze huurfietsen om het jaar vervangen, zodat je altijd met een nieuwe en goede huurfiets de weg opgaat. Kom langs in onze winkel voor fietsverhuur op de Veluwe.assortiment, zoals: BMX-fietsen, kinderfietsen en andere fietsen. Bekijk ons aanbod in de winkel of zoek online naar jouw perfecte tweedehands fiets.

Een fiets huren in Elspeet om de omgeving te verkennen

Door een fiets te huren bij onze fietsverhuur in Elspeet, kun je de Veluwe én nabij liggende plaatsen als Uddel, Harderwijk en Vierhouten perfect verkennen. De omgeving is glooiend en bosrijk en biedt diverse prachtige fietsroutes. Heb je moeite met het glooiende landschap? Bekijk dan onze elektrische huurfietsen. Onze elektrische fietsen zorgen ervoor dat jij met elk gemak tegen de helling op fietst. Heb je kleine kinderen die ook mee gaan? Huur dan een bakfiets en zet de kinderen heel eenvoudig voorin. Je kunt in onze winkel natuurlijk ook gewoon elektrische fietsen kopen. Zowel eerste- als tweedehands.

✔ Ook tweedehands fietsen
✔ Testronde mogelijk
✔ Met garantie

De Veluwe bezichtigen vanaf de mountainbike

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en met haar hoogteverschillen ideaal voor fietsers die het gebied per mountainbike willen verkennen. Het natuurgebied beschikt over meer dan 100 kilometer aan mountainbike-routes. Kom daarom langs in onze winkel en bekijk het aanbod aan mountainbikes. Ideaal als je een stoerdere fiets wilt huren of kopen om de omgeving van Elspeet, Harderwijk en Vierhout te verkennen. Kom ook langs in onze winkel als u fietsverhuur zoekt in de omgeving van Uddel.

Meer dan alleen een fiets huren in onze winkel in Elspeet

Wie meer dan alleen een fiets wil huren op de Veluwe in Elspeet, in de omgeving van Vierhouten, Uddel en Harderwijk, gaat naar Vlijm. Je kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent je fiets. Heeft je fiets onderhoud nodig of is deze stuk? Kom dan een langs bij onze fietsenmaker in de werkplaats. Hier worden al je fietsproblemen vakkundig en met veel expertise behandeld en opgelost.

Andere bezienswaardigheden bezichtigen op de fiets

Wie de hotspots van de Veluwe op een fiets wil verkennen, is bij Vlijm aan het juiste adres om een fiets te huren in Elspeet. Onze fietsverhuur zit de omgeving van Uddel en voorziet jou van een fiets waarmee je langs Paleis Het Loo en het Kröller-Möller Museum fietst. Wel zo leuk! Bekijk onze huurprijzen online of kom eens langs in de winkel voor de mogelijkheden. Voor meer informatie of bij vragen kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bel je naar 0577-491202.