Maandag t/m vrijdag 8:00 - 19:00 | Zaterdag 8:00 - 18:00 | Zondag gesloten

Elektrische fiets huren in Elspeet

✓ Ruim assortiment

✓ Moderne werkplaats

✓ Snelle service

Ben je van plan om een elektrische fiets te huren in de omgeving van Elspeet en Vierhouten? Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel voor een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Vlijm biedt de nieuwste modellen aan, waardoor je altijd onbezorgd op je net gehuurde fiets stapt. Waar wacht je dus nog op?

Heb je interesse in onze fietsen?

Nieuwste elektrische fiets huren in Elspeet

Vlijm vervangt elk jaar het aanbod huurfietsen. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een goed en nieuw model de omgeving kunt verkennen. Wie dus een gloednieuwe elektrische fiets wil huren in de omgeving van Elspeet en Vierhouten, is aan het juiste adres in onze fietsenwinkel. Ons aanbod huurfietsen bestaat uit elektrische fietsen, bakfietsen en stadsfietsen. Een fiets huren in Elspeet is bij ons dus altijd een goede keuze.

Elektrische fietsen te koop in onze winkel

Je kunt niet alleen een elektrische fiets huren in onze winkel in Elspeet, maar je kunt deze hier ook kopen. Onze fietsenwinkel nabij Vierhouten beschikt over een ruim en divers aanbod elektrische fietsen: van sportievere modellen tot aan modellen met een lage instap. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek het aanbod of kom langs in de winkel.

vrouw op fiets - vlijmelspeet
close up fiets

Ook eerste- en tweedehands fietsen te koop

Onze fietsenwinkel nabij Nunspeet beschikt ook over een groot aanbod eerste- en tweedehands fietsen. Al onze fietsen staan rijklaar en kunnen direct meegenomen worden bij aankoop. Maak een testronde op één van onze tweewielers en ontdek welk merk of model het best bij jouw wensen past. In onze winkel in Elspeet, nabij Vierhouten, vind je ook diverse stadsfietsen, die je net als de elektrische fiets kunt huren.

Bezoek onze winkel voor een blik op het totaalaanbod

Uiteraard kun je, naast een elektrische fiets huren in onze winkel in Elspeet, in de omgeving van Vierhouten, ook je fiets laten maken bij onze fietsenmaker. Kom langs in de werkplaats of bekijk online wat we voor jou kunnen betekenen. Voor meer informatie of bij vragen neem je contact met ons op door te mailen naar info@vlijmelspeet.nl of te bellen naar 0577-491202.

Heb je opmerkingen of vragen?