Ben je van plan om een elektrische fiets te huren in de omgeving van Elspeet? Kom dan eens langs in onze fietsenwinkel voor een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Vlijm biedt de nieuwste modellen aan, waardoor je altijd onbezorgd op je net gehuurde fiets stapt. Je kunt ook een elektrische fiets bij ons huren als je in de omgeving van Nunspeet en Vierhouten verblijft.

Nieuwste elektrische fiets huren in Elspeet

Vlijm vervangt elk jaar het aanbod huurfietsen. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een goed en nieuw model de omgeving verkennen. Wie dus een gloednieuwe elektrische fiets wil huren in de omgeving van Elspeet, is aan het juiste adres in onze fietsenwinkel. Ons aanbod huurfietsen bestaat uit elektrische fietsen, bakfietsen en stadsfietsen.

Bekijk ons aanbod fietsen

✔ Ook tweedehands fietsen

✔ Testronde mogelijk

✔ Met garantie

Elektrische fietsen te koop in onze winkel

Je kunt niet alleen een elektrische fiets huren in onze winkel in Elspeet, nabij Vierhouten en Nunspeet, maar je kunt deze hier ook kopen. Onze winkel beschikt over een ruim en divers aanbod elektrische fietsen: van sportievere modellen tot aan modellen met een lage instap. Neem gerust eens een kijkje op onze website en ontdek het aanbod of kom langs in de winkel.

Ook eerste- en tweedehands fietsen te koop

Onze winkel beschikt ook over een groot aanbod eerste- en tweedehands fietsen. Al onze fietsen staan rijklaar en kunnen direct meegenomen worden bij aankoop. Maak een testronde op één van onze tweewielers en ontdek welk merk of model het best bij jouw wensen past. In onze winkel in Elspeet, nabij het omliggende Vierhouten en Nunspeet, vind je ook diverse stadsfietsen, die je net als de elektrische fiets kunt huren.

Bezoek onze winkel voor een blik op het totaalaanbod

Uiteraard kun je, naast een elektrische fiets huren in onze winkel in Elspeet, in de omgeving van Vierhouten en Nunspeet, ook je fiets laten maken bij onze fietsenmaker. Kom langs in de werkplaats of bekijk online wat we voor jouw fiets kunnen betekenen. Voor meer informatie of bij vragen kun je mailen naar info@vlijmelspeet.nl of bellen naar 0577-491202.