WhatsApp met ons

Coronavirus / COVID-19 Update

Ook in Elspeet hebben we te maken met de nieuwe maatregelen voor het Coronavirus (COVID-19). Daarom verandert er bij ons het een en ander in onze openingstijden.

Tankstation
Voor ons tankstation blijven de oude maatregelen gelden. De openingstijden blijven ongewijzigd en u bent welkom als u 1,5 meter afstand houd en een mondkapje draagt. Bij de ingang hebben wij mogelijkheden om de handen te desinfecteren. Er kan contant afgerekend worden maar i.v.m hygiëne gaat onze voorkeur naar pin transacties.

Showroom
Onze Showroom is gesloten. Het complete aanbod staat op onze site. Bij interesse in een fiets kan er telefonisch een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. De fiets word dan netjes buiten klaar gezet en ontsmet. Het is niet mogelijk om als nog onze showroom te betreden om te kijken naar andere fietsen tijdens de proefrit! Twijfelt u tussen een aantal modellen, dat is geen probleem, vraag dan voor alle modellen die u wilt proberen een proefrit aan.

Werkplaats
Onze werkplaats is geopend maar mag niet worden betreden.
Wilt u een fiets of auto ter reparatie aanbieden. Loop dan even naar binnen via de ingang van het tankstation.